tiistai 12. toukokuuta 2015

Motivaatio karoksis

"Etsintäkuulutettu motivaatio erelleen osittain hukas. Motivaatio pakenee kouluhommia ja kaikkea muutakin pakollista."
Motivaationi on ollu jo kauan karoksis. Kouluhommia tuntuu olevan ihan liikaa ja siinä sivus kaikenmooset muuttotouhut ja koirajutut. Ja joku hätähousu halus tehrä tänä vuonna kandin..

 Mutta nyt kaikki tentit on tältä vuorelta ohi ja asuntohommat alkaa olemahan jo hyvällä mallilla, lähinnä tavarooren siirtelyä vaille valamis. Tyynen kans kerkiää taas vähä paremmin harrastella. Niin ja mikä parasta kandi on kasas, pieniä korjauksia ja esittämistä lukuunottamatta. Mä oon niin tyytyväänen itteeni! Suoriuruin vaan tästäki vuoresta! 

Kevääseen on mahtunut paljon kaikenlaasta. Oon menny viipottanu menemähän  joka suuntahan ja istunu p*erse ruvella lukien tentteihin ja kirjoittaen kandia. Viime vuonna kakkoset varootteli jotta tämä vuosi on rankka eli olis hyvä pitää lomaa eres pari viikkoa. Mitä tekee Sarppa, on töis tietenkin kaiken mahrollisen vapaa-ajan, koska ei osaa pysyä paikallaan. Niin ja sitte jälkeenpäin mutisoo, että ku olis lomaa :D. En tierä onko muilla sellaasta ongelmaa notta kun on tekemistä ja elämä on aikataulutettu minuutilleen niin silloon valittaa ja haaveloo vapaa-ajasta. Siitä ihanasta ajasta jonka vois viettää soffalla röhnöttäen ja syören karkkia. Niin ja sitte silloon kun sitä aikaa olis vaikka muille jakaa (kuten nyt kun tentit ja kandi tehtynä) niin ei tierä mihinkä menis ku tuloo aiva pitkähäntääsiin täihin! Ehkä se tästä.

Alootimpa täs keväällä sitte vielä urheelemaan oikeen kunnolla. Tavootteena olis olla rantakunnos mahrollisesti tänä kesänä. Kattotahan ny jotta onnistuuko vai lopahtaako motivaatio johonaki vaihees. :D

Kaikki asiat alkaa olemahan ny kunnos ja Pohojammaalle siirtyminen voi parin viikon päästä alkaa. Ihanaa, koko kesä lakeuren keskellä <3 Voiko tämä pieni eläinlääkärinalku olla onnellisempi..? :) 


<3:llä Sarppa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti