sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kesää orotelles

Viikonloppu alkaa olemahan lopuullaan ja pian on taas maanantai... Viikonloppu meni töis, kuten kaikki muukki viikonloput (No joo, en nyt aina oo töis, mutta melekeen.) :D. Tyyne toimi taas ahkerana työnjohtajana istumalla ja vahtaamalla ku mä kärrään paskaa. Välillä se pakkaa lähtiä omille teillensä, mutta tuloo yleensä sieltä ku huutaa (välillä on valikoiva kuulo, joskus turhankin useen).

Kanat oli päässy ulukoolemaan ja empä huomannu niitä ennen ku Tyyne huomas..... Voi kanaparat.. Onneksi Tyyne ei haukkunu, vaan seuras mielenkiinnolla mitä ne on. Aika ripiää sain sen sieltä pois, vaikka aluksi ajattelin jottei tuu kirveelläkää. :) Vähä piti seuraalla jottei TehoTyyne mee sinne niitä häirittemähän.

Oli ihan kiva olla töis, ku oli niin lämmin ja aurinko paistoo. Kyllähän sitä tietysti vapaataki kaipaa, mutta niinku aiemmin kirjootin siitä kuinka sitte ku sitä vapaa-aikaa on niin tuloo pitkähäntääsiin täihin. Ristiriitaasta....


Neitiki väsähtää välillä. Ja aina kun on mahrollista niin mun vaatteiren päälle..


Mä niin orotan kesää ja Pohojammaata! Pääsee töihin eikä tartte opiskella (toivottavasti) ja saa asua keskellä lakeuksia omas tuvas ;)

<3:llä Sarppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti