lauantai 15. marraskuuta 2014

Kiirus kiirus...

Hello!
Melkeen jo jäi tämäkin kirjoottelu koulun ja töiden takia. Aluksi olin innolla kirjoittelemas kaikenlaasta, mutta tyssäs siihen jotta hieman tuo sivun muokkaalu oli ongelmallista (T: tekniikan ihmelapsi) :D. No nyt kuitenkin sain näkymään ne mitkä halusinkin joten olkaapa hyvä! On myös ollu koulun ja töiden takia hieman kiirus, jottei oo jaksanu eikä ehtiny miettiä blogia ollenkaa.
             Koulus meillä on ihan HIRVIÄSTI hommaa. Ensin oli ruottin viimenen kirjallinen tehtävä, johon piti valita viä pari, joka tarkistaa tekstin ja antaa palautetta ja toisin päin (luen parin tekstin ja annan palautetta). Sitte meillä oli ruottin suullinen tentti, johon tottakai valmistauduin hyvin... Heh.. Valmistautuminen käsitti sen, että keskustelun aihe päätettiin parin kans vasta paria päivää ennen suullista ja edellisenä iltana kokosin sanoja. Yritin myös harjotella keskustelua yksin, mutta kaikki varmaan arvaa että se on vähä haastavaa, ,kun ei ole sovittu mitään mitä puhutaan. Kertaakaan ei harjoteltu kahdestaan. Tarkoitus oli ennen suullista tenttiä, mutta se aika meni kahvia juodes ja kaikesta kurjasta toimitelles :). Suullinen meni kuitenkin läpi! Nytkin mun pitäis olla tekemäs naudan veriryhmistä A4:sen kokoista tiivistelmää, lukemas virologiaa, tekemäs virologian testiä saadakseni lisäpisteitä tenttiin ja ajattelemas ens viikon enkun esitystä... Niin ja tietysti lukemas ens viikon tiistaina olevaan ruottin kirjalliseen tenttiin.. HUOH! Ainiin ja jossain vaiheessa tulostaa äikän joku lappunen ja täyttää se.. Muistaakseni siinä oli ainakin 40 kohtaa ellei enemmänki. Viime vuonna kakkoset varotteli, että kakkosen syksy on rankka. Joo no, on ehkä tullu huomattua, että hommaa on mitä PITÄIS tehdä. Mutta mitäs mä nytkin teen...? Suunnittelen blogin ulkoasua, blogitekstiä ja kirjotan sitä ja katton Netflixistä Gossip girl -sarjaa. Niin ja oon töis :)
           Kesällä ajattelin, että enhän mä mitään lomaa tartte, kun kyllä sitä kumminki sitte koulus jaksaa. Nyt mä oon hitusen verran eri mieltä. Mitä tästä opimme.. Kuuntele aina niitä vanhempia opiskelijoota.. :) Noh, pian on joululoma (toki silloinki töis mitä luultavimmin) ja kinkun syönnin aika!
Koitan kirjotella vähän ahkerammin varsinkin ens viikon jälkeen, kun suurin osa hommista olis pois alta! :)


Terkuin Sarppa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti