torstai 4. elokuuta 2016

Kuninkuusravit!

Viime viikonloppuna olin ensimmäästä kertaa elämässäni kuninkuusraveis Turuus! Aivan mahtavat ravit, varsinkin kun Akaasia kilipaali kuningatartittelistä.

Fanipairatkin piti olla!
Mentihin perjantai ehtoolla asuntoautoalueelle. Oltihin sielä vasta myöhään ehtoolla, joten se aika meni oikiastaan laitelles asuntoauto ja tavarat paikalleen.
Lauantai aamulla oltihin menos raveihin jo 10 mais. Ponilähröt oli ensimmääsenä ja oli kiva nährä että sieläki tuttujen ponit pärjäs! :)

Sitten se kaikkista jännittävin lähtö lauantaina eli kuningatarkilipaalun ensimmäänen osalähtö... Kannustettiin Akaasiaa aiva kurkku kähiänä kolomanneksi. Saaga S (viime vuoren kiningatar) oli kova vastus, mutta hienosti Akaasia laittoo kampoohin sille!
Raveista selevittihin asuntoautolle ja hetken kereettihin huilaamaan ja sitte mentihin käymähän Turuus DBTL -tapahtumas, josta jatkettiin jokilaivoolle ja erelleen baarihin. Lähärettihin muka aijoos baarista jotta mentääs nukkumahan, niin saatiin sitte orottaa yli tunnin taksia ja voin sanoa että pikkuusen oli tatti ottas. Noh, onneksi pääsi kumminkin eres joskus nukkumahan, jotta jaksoo sitte herätä kattomahan taas raveja. 
Me ja muutama muu :D

Sunnuntaina mentihin raveihin vähän myöhemmin. Orottettiin kuningatarlähtöjä kuin kuuta nousevaa ja lopulta ne sitte alakooki. Kun toinen osalähtö alakoo niin mulla oli pieni tunne jotta Akaasia vois voittaa tämän. Ja niinhän se voitti ja hienosti voittiki!! Kolmatta osalähtöä katsoin epäillen, koska se oli pitkä matka ja alla oli jo yks startti samana päivänä. Mutta helvetti soikoon Akaasia pommitti tulemaan koko matkan ja otti ja voitti!!! AIVAN MAHTATAA!
Lähäröt oli niin jänniä, jotta jalaat ja käret tutaji lähärön jäläkeen monta minuuttia! Ja siksi myös vireo vähän epäselvä, koska ajatus eikä käret toiminu kunnolla :D


Väsynyt Akaasian kannustaja.

 Koska raveissa kuuluu pelata niin pelattihin kuningatar- ja kuninkuuslähtööhin. Tuli sieltä vähän rahaaki aloottelijalle. ;)

<3:llä Sarppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti