sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kreikan matka

Ensimmääset päivät on menny kreikas aiva hyvin. Ollahan kierretty ympäriinsä, syöty hyvää ruokaa, uitu ja katteltu nähtävyyksiä.

Lentomatkasta sen verran jottei ollu oikeen mitää mitä orottaas koko matkalta. Jännitti hitusen kun kone tuli kentälle ja sitä alettihin lastaamahan. Perhosia alakoo enemmänki lentämään vattas siinä vaihees kun kone alakoo liikkumaan. Nousuvaihees painetta tuntuu hartiooren päällä ja korvat meni lukkohon, mutta sitä varte olin ostanu purkkaa. Loppujen lopuuksi ei ollu niin jännää ku mitä orotin. Komeeta maisemia näkyy ja vähä eri näkökulmasta ku maalta. :)

Koneesta noustessa pihalle oli tunne sama ku astuus huonosti ilimastootuhun navettaan +25 asteen lämpötilas. Toisin sanoen ilima seisoo ja oli kuuma.


Paikka, johona majaalen kuuluu Xylokastroon. Komiaa seutua ja ystävällisiä ihimisiä. Vanhemmat ihimiset täälei osaa englantia, mutta siitä huolimatta selittää jotain kreikaksi kauhialla vauhrilla. Emmoo oikeen voinu ku hymyyllä niille takaasi. :) Täälä jo melekeen luuloo osaavansa hyvin englantia! :D

Korintinkanavalla

Ilimasta sen verran jotta vaikka täälön ollu mittaris +25-30 astetta niin mun on välillä kylmä :D. Taitaa johtua siitä, kun ilimasto vaihtuu niin toisenlaaseen yhtäkkiä. On täälä välillä kuumaki jotten mä ny täälä oo pitkillä housuulla kulukenu.. :D


Tää oli mun mielestä niin hieno paikka. Ihanaa turkoosia ja sinistä vettä!

Tää oli niin söpö! :D

Näitä vahtii pari koiraa jokka tuli mukki häätämään pois :D

Korintinkanava, yli 6 km pitkä. Hieno paikka!
 <3:llä Sarppa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti