maanantai 13. kesäkuuta 2016

Helesinki ja kesä

Täs on ny "vietetty" kesää Helesingis vajaa kuukausi ja monta pitkää päivää vielä eres. Kaikki täälä kehuu notta helesinki on komia paikka kesääsin (liekö yrittää lohoruttaa sitä että jouruun jäämään tänne koko kesäksi), mutta emmä ny tierä oonko niin ihastunut jotta toista kesää täälä viettääsin.


Onhan täs kevään/alkukesän aikana tullu huomattua, jotta on täälä ainaki vihiriää. Komeeta ulukoolupaikkoja löytyy palio, kuten Sipoonkorpi, Kaitalampi ja Nuuksio. Kivaa niis on kiertää ja kulukia koiran kans ja vaikka napata evähät joukkohon ja syörä niitä aijan kuluksi. MUTTA iesus sitä ihmismäärää. Niitä tuloo aiva ovista ja ikkunoosta, mihinkää ei pääse omahan rauhahan. Karuulla kävelähän sitte aiva varmahan yli josset väistä ja tavaroottes perähän saat kattua koko aijan.

Yksin jos aikoo mennä mettähän niin siä pitää olla jo ennen pirun kenkimää. Tokikin kun tuut takaasi päin autolle niin parkkipaikalla on jo muutama auto parkkeerattuna. Eli juuri ja juuri kerkesit sen ihmismäärän alta pois. Päivän suoritus.
Eikä siinä vielä kaikki, mettähän kuuluu moottoritien äänet, riippumatta siitä kuinka kauas korpehen meet. Mene siinä nyt sitten "luonnonkeskelle" nautiskelemaan....

Mikä parasta, ruuhkat. Pohojammaalla on ruuhka kun on noin 10 autoa eres ja mennään vähän alinopeutta. Matka venyy normaalista aikataulusta noin 5min. Täälä se ruuhka tarkoottaa sitä jotta istut 30min paikallas. Loppujen lopuuksi kulijet 10min matkan 50 min. Kotona oot 30min sijasta 1,5h päästä.
Terveisin henkehen ja verehen Etelä-pohojalaanen

Sitte muutama otos lenkkipoluulta. :)


Tyyne ja Mitra Luukissa

Tyynen kans käytihin uimas Ridasjärvellä.



<3:llä Sarppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti