torstai 21. toukokuuta 2015

Lomallako?

Aivot alkaa olla täs vaihees kevättä jo aika narikas ja kesäloma huutaa takaraivos. Kauhian kiirus viikko meinaa olla, kun kämppä pitääs tyhjätä ja siivota alivuokralaaselle, tehrä kandiseminaariin esitys ja harjootella sitä. Ääh, ja yhtään ei huvita, ainakaan koulu.. Haluan jo lomalle (Lue: Töihin). Mutta ens viikko viä ja sitte helepottaa! :)

Käytiin täs kiirees Tyynen kans meirän koulun koirakerhon epiksis. Koitettiin kisaaviaki ku ei ollu keinua. Saatihin reeniä kepeille ja ne meniki kolmannella yrittämällä virheittä ja loppurata ihan kivasti. Itte mokasin yhres kohtaa ku olin eres, mutta saa olla taas tyytyväänen Tyyneen. Mölleis ekalla kierroksella Tyyne kävi moikkaamas (yllätys, yllätys!) tuomaria ja sitte taas jatkettiin, niin ja teki taas näitä omia päätöksiä kesken radan. Toinen kierros meniki sitte jo mallikkaasti! :)


Täs meirän möllirata (se onnistunut :D).

Asiasta nakkimakkaraan, löysin uuren herkun! Wheyheyn protskujätski on aikasta hyvää, mutta loppuu ennen aikojaan ja on hiukka tyyristä. Banaanitoffee oli parasta! Mutta kyllä mä silti tykkään Aino minttusuklaasta  :P



Niin ja kesän ekat mansikat! Oli hyviä vaikka oliki ulkolaasia! :)
   
<3:llä Sarppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti