lauantai 16. toukokuuta 2015

Aamuvirkkuilua

Nyt kun on ollu vähä kipiä, niin on kaivannu urheelua. Aamulenkit Tyynen kans on ihania, varsinkin näin kesän lähestyes, kun on vihriämpää ja aikaasemmin valoosampaa. Tyyne on aamulenkeillä aina aluksi vähä hiras, mutta kiihtyy loppua kohren :D. Tyyne on oppinu normaalisti siihen, jotta aamuusin vaan pissatetaan ja syörään ja sitte mä lähren töihin tai kouluun ja Tyyne saa nukkua. Mutta eikai sitä aina voi olla skarppina, jos 99% päivästä on?? :D














Aamulenkkien lisäksi tykkään rullaluistella. Tälle vuorelle tuli ekaa kertaa kokeeltua rullaluistimia. Hyvinhän se suju! Joka vuosi sitä jännittää, jotta osaakohan sitä vielä. Itteasias jarrutus ja isot alamäet jännittää eniten, mutta varmuus palaa aika nopiaa takaasi. Lährin muuten niin innoosnani luistelemahan jotten muistanu suojia (Hups!). Noh, ens kerralla sitte. :D Rullaluistelu on vieny jo monta vuotta sitte mukanaan. En eres muista minkä ikääsenä oon luistellu ekaa kertaa. :)

Oon nyt pari kertaa käyny Tikkurilas salilla, kun tuo meirän taloon sali on kiinni lukkojen vaihron takia. Täytyy sanoa, jotta on se ihan mukavaa vaihtelua, mutta ei kyllä mun juttu. Täälon niin palio väkiä, jotta ku perseensä penkistä nostaa niin joku on jo istunu siihen. Salille täytyy lähtiä autolla, kun taas tuohon meirän omaan on se 50m kävelyä (Ei, en ole laiska, enkä mukavuurenhaluunen :D). Mutta mukavaahan se on nährä vähä ihmisiä ja erilaasia laitteita (Niin ja pikkuusen hävetti ku en meinannu saara säärettyä penkkiä :D). :)












Nähtihin muutama oravaki aamulenkillä ja voitte vaan kuvitella kuinka Tyynehen tuli vauhtia! :D







<3:llä Sarppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti