sunnuntai 28. joulukuuta 2014

"Lomalla" tapahtuu kaikenmoosta

Tämä "loma" on menny niin nopiaa, ettei oo keriinny palio muutaku olla töis... Blogiakin oli tarkoitus kirjootella muutamahan kertahanki, mutta jotenki ei oo vaa keriinny tai jaksanu. No nyt kaikki kuulumiset kerralla sitte! :D

Pohojammaalle ku päästiin, niin mitäs muutakaa mennään ensimmääsenä moikkaamaan kun mun pieniä poneja. Tärkeysjärjestys täytyy olla :D. Osku ja Veeti voi oikeen hyvin. Oskua on liikuttanu yli-innokas pikkulikka, jolle on muodostunut erittäin tärkeäksi liikuttaa Oskua säännöllisesti :). Ne oli ollu kisooski ja hienosti oli menny! :) Veetin kans kokeelin taas pitkästä aikaa ajaa, ja hienostihan se meni. Pikkuusen oli poijalle kertyny virtaa. On se vaan niin fiksu! <3


Kävin myös pitkästä aikaa ratsastamas Nipsulla. Nipsu on veikiä elukka :D. Sen kans ei tuu ainakaan tylsää maastos. Oli niin ihanaa pakkassäässä istua siä hevosen seljäs ja nauttia näistä ihanista lakeuksista ja kuunnella samalla kavioiden kopsetta. :)

Käytiin kaverin kans yks aamu reenaamas aksaa Sjoella. Oli kivaa, mutta Tyynen keskittyminen oli sen 10s. Joka kerta reeneis menee radan/pätkän 1-2krt hyvin, kunnes neitiä alkaa kiinnostamaan hajut ja muut ihmiset. Kuitenkin, kun poistuin hallista niin alko kattelemaan, että mihinkäs se emäntä meni.......? Noooo, mä vaan toivon, että keskittymiskyky paranoo iän myötä. Onhan se vasta niin kakara. Siitä se ei oo kiinni etteikö tykkääsi aksasta. Joka kerta käy kierroksilla kun rakennetaan rataa tai kun se näköö ku joku muu menöö. :D





















Kuvissa Nipsu ja Tyyne ja Tyynen kaverit lämmittelylenkillä :)

Jouluaattona olin perinteesesti töis. Töiren jälkeen lährin Hyvinkäälle Tyynen kans junalla. Siä meitä orotti koko perhe. Juna matka meni oikeen hyvin. Junassa oli muutama muukin koira ja ajattelin, jotta matkasta tulee yks hel***, mutta Tyynen yllätti taas niin positiivisesti. Jouluaatto meni lähinnä syöres, lahjoja avates ja pelates pelejä. Mä kun olin heränny sinä aamuna ennen viittä (koska kävin puoli 6 hautuumaalla, vaikkei sinne saisi mennä silloon, mutten olsi keriinny muuten.) niin nukahrin sitte jo aika aikaasin. Aamulla lährettiin veljen kans lenkille, joka tuntui vähintää 10km lenkiltä, koska lunta oli kertyny jonki verran ja siinä tarpominen ei ollu kauhian kevyttä. Lenkin pituureksi muodostu 6,5km. Tyyne nauttii niiiiin palio, kun on lunta ja pakkasta. 

No mitäpä se pukki toi? Pukki toi lähinnä kaikenlaasta tavaraa, mitä multa puuttui. Olin jo aikaasemmin saanu ennakkoon yhren lahjan, jotta kauhiasta en mitää orottanu. Tottakai, Tyynekin sai lahjoja, sellaisia koiramaisia lahjoja: ;) Tyynehän oli saamoistaan lahjoista erittäin onnellinen pieni koira :)



























Vasemmalla kuvassa Tyynen saamat lahjat. Pukki toi Tyynelle kaksi uutta lelua, joista toinen on sellainen vinkulelu jotei ihmiset kuule. Ja lelujen lisäksi lampaankorvia. :)

Tapaninpäivänä menin perinteesesti viihteelle. Tällä kertaa mentiin Mietaalle ja hauskaa oli! Toimin koko illan kuskina, koska menin taas töihin klo 6 seuraavana aamuna. Ei tullu oikeen nukuttua, niin oli vähä aivot narikas koko työpäivän. Täytyy sanoa, että ku töistä pääsin niin oli niiiin kova väsy jotta menin heti nukkumaan ja heräsin illalla kuurelta. Olin nukkunu niin sikiää, etten ollu kuullu kun mua huurettiin syömähänki parihin kertahan. :D Tyynen kanssa käytiin viä lenkillä illalla ja mentiin TAAS nukkumaan. :D Nyt taas palatahan takaasi normaaliin rytmiin ja maanantaina taas töihin. 

Pian onkin uusivuosi ja uuret kujeet (tai sitten ei). Uusivuosi olis tarkootus viettää tuola Helsingin pääs, mutta saas ny nähärä. :)

Tyyne ja Sarppa toivottaa hyvää loppuvuotta ja alkavaa uutta vuotta! :)

Terkuin Sarppa 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti