maanantai 24. marraskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset

Viikonloppu meni vauhdikkaasti ja kaikenlaasta kerkes tehdä. Kävin piiiiitkästä aikaa shoppaalemas kaverin kans ja illalla käytiin vähä viihteellä. Oli kyllä kivaa käydä vähä jossakin, kun kovin useen ei tuu käytyä.. Viikonlopun kohokohtana oli kuitenkin se, että sain ottaa Oskusta ja Veetistä verinäytteet.

Koulussa verinäytteistä kattotaan borrelia vasta-aineita ja ilmeisesti myös CRP:tä: :) Olin ottanut jo kesällä ekan kerran Oskusta, mutta silloin osuin huomattavasti helpommin suoneen. Veetiltä sain suht. helposti kun vaihdoin avoneulaan. Aluksi siis kokeilin kummaltakin ottaa vakuuminäyteneulalla, mutta neula oli liian lyhyt eikä edes yltäny suoneen. Shettiksistä puhutaan aina että on vaikia osua suoneen, kun kaula on niin paksu ja suonet syvällä. Heti kun vaihdoin neulaa niin alko sujumaan. :D Molemmat oli kyllä nätisti, varsinkin tämä nuorempi kaveri ;)

Tyyneltä otin verinäytteen tänään. Kuvittelen, että Tyyne huutais koko ajan ja mitään siitä hommasta ei tulsi. Mutta Tyyne oli oikeen kivasti, vaikka pari kertaa vähä kiljaasiki. Toki en osunu kovin helposti suoneen... Tyyne on onneksi avoin ja reipas tyttönen, jotta unohtaa varmaan hyvin pian, että sitä edes pistettiin. Eläinlääkäriski heilutti häntää ja oli hyvin iloinen kun mentiin, mutta sitte ku oli rokotettu niin hännän heiluttaminen vähä hiipu, mutta heilutti silti. :D Toivottavasti mun elukat ei muistele mua pahalla. :D Onneksi on näitä omia, joilla kokeilla, ettei tarvi kenenkää vieraan koiraa tai hevosta mennä sörkkimään.

 Kuvassa Oskun ja Veetin verinäyttteet. :)
Ja alemmassa hymyilevä Tynsky ja sen verinäyte. :D Kovin pahasti Tyyne ei ainakaa katto.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti