perjantai 20. toukokuuta 2016

Yhtehenvetoa

Suurin osa arvata saattaa jotten oo ollu kauhiasti kotona enkä koneen äärellä muutoon kun koulutehtävien aikana. Helemikuun jäläkeen on ollu ohojelmaa niin notta hätinä nukkumas kerkiää käymähän.

Veeti <3

Keväällä tuli oltua kahres paikkaa töis ja samanaikaasesti kouluski piti käyrä. :D Sitten alakooki kahren viikon pituunen teurastamo harioottelu, joka oli mun mielestä aika kivaa. Meilloli kotona vieraaleva tähtiki, joka oli mun kans teurastamo harioottelus. Me käytihin ratsastamas melekeen joka päivä kahren viikon ajan. :) Teurastamoharioottelus piti teherä kaikenmoosia tehtäviä, ettei ny aiva menisi lomaaluksi.

Kunnon maastoilu seura! :)









Tämän jäläkehen alkoo farmakologia ja toksikologia, mikä oli mun mielestä äärimmääsen mielenkiintosta. Tosin niinku monessa muussakin kurssissa, aikaa olis voinu ollu varattuna enemmän.

Väliviikon vietin kokonaan koululla lisuripajan merkeis (niin silloin kun suurin osa lomaili....). Se oli aiva hyöryllinen, kun sai taas uutta puhtia lisurin tekemiseen ja huomas jotta teköö aiva oikiaan suuntahan sitä työtänsä. Taas jaksaa paremmin tehrä sitä etehenpäin!

Kaiken tämän keskellä kerkesin pyörähtää EKY:n vuosijuhulilla. Oli aivan mahtavat juhulat. Ei oo tullu aikaasemmin oltua vuosijuhulilla niin täytyihän sielläkin pyörähtää, varsinkin kun EKY täytti 70v. ja meirän vuosikurssi on c-70. Tietyllä tapaa oli aiva kivaa laittautua ja pukeetua tanttuhun, mutta ei se korkkareilla kävely oo piremmän päälle mun juttu. :D Kumpparit siis kelepaa :D

Vuosijuhlilla :)


 

Tyynellä jäi kynsi ritilän reikään, jonka seurauksen koko kynsi irti. Saatihin antibiootti ja kipulääke kuuri.
Pihalle menos :D
Suhteellisen raskas kevät ollut joka asian puolesta. Tullu kaikenmoosia ylimäärääsiä asioota hoirettavaksi ja koulus ollu niin palio tehtäviä lyhkääsellä deadlinella sekä paljon luettavaa ettei oo aika oikeen meinannu piisata mihinkään harrastamiseen. Saatikaa sitte jaksaminen. Mutta eiköhän ny olla jo voiton puolella kun kesäloma alakoo 17 päivä ja kreikan matka tilattu syksylle! :)

<3:llä Sarppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti